Videon laddas.. Vänligen vänta ett ögonblick

4.8/5.0
Baserat på 96 recensioner

Få ett porträtt målat och överraska din älskade

Ett handmålat porträtt är verkligen en unik gåva, perfekt för dem du älskar på deras mest speciella dagar.

Beräkna pris
Vi har just öppnat vår kalender igen
Nöjdhetsgaranti

Utmärkt

Baserat på 96 recensioner

Utmärkt

Baserat på 96 recensioner

Porträttmålningar vi har gjort

barnbilder
Porträttmålning av kvinna
Porträttmålning av man
Porträtt av en man

Nöjdhetsgaranti

Vi garanterar din tillfredsställelse med löftet om att få tillbaka större delen av dina pengar om du inte är helt nöjd inom 60 dagar efter att du har fått din målning.

Läs mer

Målad med uppmärksamhet på varje detalj

Att måla ett fantastiskt konstverk är en komplicerad process som innefattar flera steg, och det tar flera år av utbildning för en konstnär att utveckla de nödvändiga färdigheterna

Originalbild

Anpassad hundmålning Steg 1

Skiss & kontur

Anpassad hundmålning Steg 2

Grundfärger

Anpassad hundmålning Steg 3

Detaljering

Anpassad hundmålning steg 4

Höjdpunkter & Slutresultat

Anpassad hundmålning steg 5

Bra service och en vacker porträt!

Servicen jag fick av Bjørn Art var utmärkt: de hjälpte mig att förstå vad jag ville men såg också till att mina behov uppfylldes. Tavlan blev vacker och visas nu perfekt i mitt vardagsrum.

Porträtt målade utifrån dina foton

Med många års erfarenhet av att måla porträtt kan vi måla nästan allt och alla! Mest populärt är förmodligen porträtt av barn, som oftast skänks till föräldrar eller farföräldrar.

Vi kan skräddarsy porträttet för att passa dina behov, oavsett om det är att ändra bakgrund, färger eller lägga till flera personer tillsammans. Allt som till slut bildar en komplett och enhetlig målning.

Kontakta oss idag så återkommer vi inom 24 timmar med en personlig offert på en porträttmålning.

Beräkna pris
Porträttmålningar av barn

Porträttmålningar på beställning

Få ditt porträtt målat av en professionell konstnär, utifrån på dina personliga fotografier. Vi har lång erfarenhet av att måla porträtt, eller porträtt med flera personer.

Porträtt målade utifrån dina foton

Vi målar porträttmålningarna utifrån de bilder du skickar till oss och vi kan göra justeringar av porträtten utifrån dina önskemål. Alla våra porträtt är målade med högkvalitativa oljefärger på duk som garanterat kommer att hålla länge – perfekt för ett bestående minne.

Kvalitet tar tid

Att måla ett porträtt med hög detaljgrad och kvalitet tar tid. Hela processen från första kontakt till leverans tar normalt upp till 3 veckor, ibland kortare, ibland längre. Det är också väldigt beroende av målningen: om vi behöver måla en stor porträttmålning, med många människor, tar det naturligtvis längre tid.

Så här fungerar det

Kontakta och få en offert

Processen börjar med att använda kontaktformuläret här på sidan. Det är mycket viktigt att du skickar ett fotografi till oss med relativt hög upplösning. Vi återkommer till dig inom 24 timmar med en offert.

Acceptera offert & betala deposition

När du vill acceptera offerten ska en deposition på 30% betalas. När betalningen mottagits är beställningen bekräftad och vi påbörjar målningen så snart som möjligt

Vänta tills målningen är klar

När målningen är klar så skickar vi ett fotografi av den, därefter kan du godkänna den. Vi tillåter några justeringar om det behövs.

Betala resterande belopp

När du är nöjd med målningen ska resterande 70% betalas. När resterande betalning har mottagits skickar vi tavlan direkt hem till dig.

Online Granskning
Målad för hand
Fri frakt
Från dina foton

En särskild förfrågan

För ett tag sedan kontaktade en kille oss med en väldigt speciell förfrågan: han och en grupp vänner ville överraska sin vän som skulle gifta sig. De hade ett inre skämt som gick runt i kompisgruppen och kom på den perfekta presenten.

De ville sätta hans ansikte på kroppen av Nicholas Cage, eller snarare en manipulerad bild av Nicholas Cage. Vi gick fram och tillbaka många gånger för att välja rätt foto. Kunden tog till och med ett foto av sin vän, bara för detta ändamål.

Vi förvandlade en bild av deras vän med kroppen av Nicholas Cage till en vacker målning, som vängruppen gav honom på hans bröllop.

Beräkna pris
Reproduktionsmålning av kille och Nicholas Cage

Se vad din personliga tavla kostar med vår priskalkylator

Vi har mycket erfarenhet av porträtt

Eftersom porträtt är den mest populära typen av målning har vi mycket erfarenhet av att göra dem. Du kan vara säker på att vi anstränger oss kraftigt för att måla ett porträtt som inte bara uppfyller dina förväntningar, utan även överträffar dem.

Porträttmålning av en man
Bröllopsporträtt av ett par
Porträttmålning av en kvinna
Porträtt av tre barn

Hur fungerar det?

Skicka foto

Du får ett personligt erbjudande inom 24 timmar som du fritt kan acceptera eller neka.

Deposition & Målning

Målningen påbörjas efter att en deposition på 30% har betalats och tar vanligtvis cirka 3 veckor att slutföra.

Acceptera & Leverans

Målningen skickas efter att den har godkänt och resterande 70% har betalats.

Personlig tavla till dem
du bryr dig mest om

Vi målar äkta tavlor och teckningar utifrån dina personliga bilder, skickade direkt till din dörr. Kontakta oss idag, så återkommer vi med ett personligt erbjudande på en målning eller teckning.

Ha ett porträttmålning gjort från dina foton

Välkommen till Bjørn Art, din destination för personliga porträttmålningar målade från dina fotografier. Med en mångsidig portfölj som täcker porträtt, barn, bröllop, husdjur, hundar och katter, förvandlar våra handgjorda målningar dina favoritfotografier till vackra, bestående minnen.

Varje målning vi skapar är ett kärleksarbete, där vi använder högkvalitativa oljefärger på hållbar duk, vilket garanterar att ditt konstverk står sig genom tiden. Vi förstår vikten av personliga detaljer, och det är därför vi anpassar varje porträtt efter dina specifika behov. Vill du ändra bakgrunden eller färgerna? Eller inkludera flera personer i ditt porträtt? Låt oss bara veta, så skapar vi ett verk som är unikt för just dig.

Vår process är transparent och kundcentrerad. När du skickar in din förfrågan återkommer vi till dig med en offert inom 24 timmar. När du är redo att gå vidare börjar vi med en 30% deposition. Efter att din målning är klar är vi glada att göra mindre justeringar för att säkerställa att den är precis som du vill ha den. Du betalar de återstående 70% endast när du är helt nöjd med slutprodukten, som vi sedan skickar direkt till dig.

Om du är intresserad av möjligheten att förvandla ett foto till en porträttmålning, men inte säker på hur det kan se ut, se till att kolla in vårt tidigare arbete. Du kanske får dig ett gott skratt av vår speciella begäran där vi satte en kunds ansikte på kroppen av Nicholas Cage som en unik bröllopspresent.

Har du frågor? Behöver mer information? Vi är alltid här för att hjälpa. Kontakta oss via e-post eller telefon för all kundsupport du behöver. Upptäck glädjen i att omvandla dina älskade fotografier till ett mästerverk med Bjørn Art!

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-post

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.se 2024. Alla rättigheter förbehållna.

Byt språk