Bröllopsbild och målning
för att föreviga ögonblicket

Med Björn Art kan du förvandla din mest älskade bröllopsbild till en fantastisk handmålad målning, skapad för att föreviga din speciella dag.

Beräkna pris
Målning av ett bröllopspar
Målning av ett par på deras guldbröllop
Målning av brudparet
En oljemålning av en brudgum och hans brud

Utmärkt

Baserat på 96 recensioner

Utmärkt

Baserat på 96 recensioner

Nöjdhetsgaranti

Vi garanterar din tillfredsställelse med löftet om att få tillbaka större delen av dina pengar om du inte är helt nöjd inom 60 dagar efter att du har fått din målning.

Läs mer

Målad Helt För Hand

Alla våra bröllopsmålningar är äkta målningar, gjorda för hand. För att sedan säkerställa en hög kvalitet tar det vanligtvis mellan 2 till 3 veckor att färdigställa en målning. Alla tavlor är målade av en professionell konstnär med många års erfarenhet, vilket säkerställer att din tavla kommer att framstå som ett bestående minne.

Vi kan tillgodose nästan alla krav du har: om du behöver kombinera flera fotografier till en enda målning kan vi göra det. Om du behöver att vi gör en annorlunda och unik bakgrund kan vi göra det också. Kontakta oss idag så pratar vi om dina behov och krav.

Beräkna pris
Den där konstnären som arbetar i sin verkstad

Vacker målning och klar innan deadline

Jag var ute efter att få en tavla som bröllopspresent till en gammal vän till mig, som jag bad Bjørn Art att hjälpa mig med. De gav mig en fantastisk service och levererade en vacker tavla innan deadline hölls. Bröllopsparet var jätteglada över presenten!

Bröllopsmålningar

Letar du efter den perfekta bröllopspresenten, eller vill du kanske skapa ett bestående minne från ditt bröllop? En bröllopsmålning är ett bra alternativ, och vi har stor erfarenhet av att göra dem.

Bröllopsmålningar målade från ditt foto

Bröllopsmålningen kommer att målas utifrån ditt fotografi: skicka oss din bästa bild, så målar vi den vackert med högkvalitativ oljefärg på duk.

Kvalitet tar tid

En bröllopsmålning med hög detaljgrad och kvalitet tar tid, beroende på komplexitet. Ju fler personer och ju större storlek, desto längre tid tar det. Vi brukar avsluta uppgiften inom 2 till 3 veckor.

Så här fungerar det

Kontakta och få en offert

Hela processen börjar med att använda kontaktformuläret här på sidan. Det är ganska viktigt att du skickar ett fotografi till oss med relativt hög upplösning. Vi återkommer till dig inom 24 timmar med en offert.

Acceptera offert & betala deposition

När du är redo att acceptera offerten ska en deposition på 30% betalas. När betalningen mottagits så bekräftas beställningen och vi påbörjar målningen så snart som möjligt.

Vänta tills bröllopsmålningen är klar

När bröllopsmålningen är klar, så skickar vi en bild på resultatet som du ska godkänna. Vi tillåter några korrigeringar om det behövs.

Betala resterande belopp

När du är nöjd med din bröllopsmålning ska resterande 70% betalas. När återstående betalning har mottagits skickar vi tavlan direkt till dig.

Jacob & Tanjas Första Dans

Innan vår kund ställde den stora frågan till sin flickvän ville han få en vacker present: en tavla. Han visste precis vad han ville ha målat, för till hans tur var det ett fantastiskt foto taget av en dans med honom och hans flickvän som råkade ha en nästan perfekt komposition för en målning.

Vi hjälpte honom att förverkliga sin begäran, med ett särskilt krav att måla tavlan i svartvitt. Även om vi inte gör svartvita målningar särskilt ofta, blev resultatet ändå bra.

Porträttmålningar av par är en av de vanligaste typerna av målningar vi gör, och vi uppskattar alltid varje förfrågan. Att hjälpa dessa människor att skapa ett bestående minne är vad vi älskar att göra, och vi lägger mycket tid för att göra varje målning perfekt.

Beräkna pris
Målning av ett dansande par

Se vad din personliga tavla kostar med vår priskalkylator

Hur fungerar det?

Skicka foto

Du får ett personligt erbjudande inom 24 timmar som du fritt kan acceptera eller neka.

Deposition & Målning

Målningen påbörjas efter att en deposition på 30% har betalats och tar vanligtvis cirka 3 veckor att slutföra.

Acceptera & Leverans

Målningen skickas efter att den har godkänt och resterande 70% har betalats.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-post

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.se 2024. Alla rättigheter förbehållna.

Byt språk