Nöjdhetsgaranti

Hos Bjørn Art lovar vi att göra vårt yttersta för att skapa en unik upplevelse och en personlig målning av högsta kvalitet. Om du inte är helt nöjd med din målning på något sätt erbjuder vi dig en pengarna-tillbaka-garanti. Vi är så säkra på kvaliteten på vårt arbete och den glädje det ger våra kunder att vi är beredda att säkerställa din tillfredsställelse.

Som ägare av Bjørn Art lovar jag dig att vi kommer att göra vårt yttersta för att skapa en målning som överträffar dina förväntningar. Varje målning är ett mästerverk, och jag kommer inte att vila förrän du är helt nöjd.

Vår nöjdhetsgaranti gäller i 60 dagar efter att du har mottagit din målning. Vi tror att detta ger dig gott om tid att överväga målningen och försäkra dig om att den lever upp till dina förväntningar.

Om du befinner dig i situationen att vilja utnyttja vår nöjdgaranti har vi gjort processen så enkel som möjligt. Allt du behöver göra är att skicka oss ett e-postmeddelande med ditt ordernummer och en kort förklaring till varför du inte är nöjd. Vi kommer sedan att behandla din begäran och återbetala dina pengar inom 3 arbetsdagar efter att vi har fått tillbaka målningen från dig. Beloppet som ska återbetalas exkluderar de direkta kostnaderna vi har haft för att producera målningen, samt kostnaden för frakt.

Föreviga ditt bästa foto
med en målning och tavla
Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-post

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.se 2024. Alla rättigheter förbehållna.

Byt språk