Äkta teckning av kolritning
baserat dina personliga fotografier

Att skapa en äkta teckning är en kostform. Få dina personliga fotografier att komma till liv på ett helt nytt sätt med äkta kolteckningar. Varje bild du älskar och värdesätter kan förvandlas till ett slående konstverk, handgjort med precision och passion.

Beräkna pris
Kolteckning av en kvinna
En teckning av Kalle Anka som Darth Vader
Teckning av en man och hans nyfödda barn
Teckning av en flicka

Utmärkt

Baserat på 96 recensioner

Utmärkt

Baserat på 96 recensioner

Överraska din älskade med en teckning

Teckning av en hund
Ritar pappa och dotter
Porträttritning av en man
Ritning av ett gammalt foto

Nöjdhetsgaranti

Vi garanterar din tillfredsställelse med löftet om att få tillbaka större delen av dina pengar om du inte är helt nöjd inom 60 dagar efter att du har fått din målning.

Läs mer

Porträtt Teckningar

Vill du få en underbar teckning gjord för hand? Vi har hjälpt många kunder att förverkliga sina drömmar genom att skapa vackra teckningar baserade på deras personliga fotografier.

Målad med kol

Vi använder en speciell ritteknik med rent kol, vilket resulterar i teckningar med djup och hög kontrast. Detta fungerar utmärkt för stora porträtt av både människor och husdjur.

Beräkna pris
Teckning av en kvinna

Se vad din personliga tavla kostar med vår priskalkylator

Så här fungerar det

Kontakta och få en offert

Hela processen börjar med att använda kontaktformuläret här på sidan. Det är ganska viktigt att du skickar ett fotografi till oss med relativt hög upplösning. Vi återkommer till dig inom 24 timmar med en offert.

Acceptera offert & betala deposition

När du vill acceptera offerten ska en deposition på 30% betalas. När betalningen har mottagits är beställningen bekräftad och vi påbörjar teckningen så snart som möjligt.

Vänta tills teckningen är klar

När teckningen är klar så skickar vi ett fotografi av den, därefter kan du godkänna den. Vi tillåter några justeringar om det skulle behövas.

Betala resterande belopp

När du är nöjd med teckningen ska resterande 70% betalas. När resterande betalning har mottagits skickar vi teckningen direkt hem till dig.

Beräkna pris
Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-post

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.se 2024. Alla rättigheter förbehållna.

Byt språk