Barnbilder i porträtt
för att föreviga ögonblicket

Fånga de oförglömliga ögonblicken av barndomen med Björn Arts barnbilder I porträttformat. Varje skratt, varje leende, varje stund av ren glädje förtjänar att förevigas, och vad kan vara bättre än att omvandla dessa ögonblick till unika, handmålade porträtt? Våra konstnärer är experter på att omvandla dina barnbilder till levande konstverk som fångar essensen av ditt barns personlighet och oskuld. Skapa ett varaktigt minne och en unik familjeärvedel med ett handmålat porträtt baserat på dina barnbilder.

Beräkna pris
barnbilder
porträtt barn
målning barn
Oljemålning av ett barn med en häst

Utmärkt

Baserat på 96 recensioner

Utmärkt

Baserat på 96 recensioner

Online Granskning
Målad för hand
Fri frakt
Från dina foton

Sofia Och Hennes Prinsessklänning

Vi fick en gång en speciell förfrågan från en pappa som ville ha en målning av sin dotter. Han hade ett fantastiskt foto av henne i en rosa kostym, tagen när de firade Halloween och körde bus eller godis tillsammans Vi förverkligade hans begäran och målade denna vackra målning av hans dotter i den rosa klänningen. Bakgrunden höll vi neutral, då vi ville betona hans dotters närvaro.

Det här är bara ett av många exempel på målningar av barn som vi har gjort, och det är en fantastisk present till föräldrar eller farföräldrar. Detta eftersom de kommer att uppskatta att ha sina barn eller barnbarn hängande som ett konstverk på väggarna.

Beräkna pris
Målning av en flicka i klänning

Barnbilder förvandlas till målningar

Vill du ha en vacker målning av dina barn? Vi har hjälpt många kunder att förverkliga sina drömmar genom att måla vackra målningar av både barn och bebisar.

Målad för hand

Alla våra målningar är målade för hand av en professionell konstnär, utifrån dina personliga fotografier. Om du har en eller flera bilder kan vi måla dem. Kontakta oss idag så återkommer vi med ett erbjudande för en målning.

Så här fungerar det

Kontakta och få en offert

Hela processen börjar med att använda kontaktformuläret här på sidan. Det är ganska viktigt att du skickar ett fotografi till oss med relativt hög upplösning. Vi återkommer till dig inom 24 timmar med en offert.

Acceptera offert & betala deposition

När du vill acceptera offerten ska en deposition på 30% betalas. När betalningen mottagits bekräftas beställningen och vi påbörjar målningen så snart som möjligt.

Vänta tills målningen är klar

När målningen är klar så skickar vi ett fotografi av den, därefter kan du godkänna den. Vi tillåter några justeringar om det behövs.

Betala resterande belopp

När du är nöjd med målningen ska resterande 70% betalas. När resterande betalning har mottagits skickar vi tavlan direkt hem till dig.

Se vad din personliga tavla kostar med vår priskalkylator

Hur fungerar det?

Skicka foto

Du får ett personligt erbjudande inom 24 timmar som du fritt kan acceptera eller neka.

Deposition & Målning

Målningen påbörjas efter att en deposition på 30% har betalats och tar vanligtvis cirka 3 veckor att slutföra.

Acceptera & Leverans

Målningen skickas efter att den har godkänt och resterande 70% har betalats.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-post

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.se 2024. Alla rättigheter förbehållna.

Byt språk