Videon laddas.. Vänligen vänta ett ögonblick

4.8/5.0
Baserat på 96 recensioner

Foto till målning - Förvandla ditt foto till en handmålad målning

Överraska din älskade på deras speciella dag med en handmålad målning från dina personliga fotografier.

Beräkna pris
Vi har just öppnat vår kalender igen
Nöjdhetsgaranti

Utmärkt

Baserat på 96 recensioner

Utmärkt

Baserat på 96 recensioner

Få en Tavla Gjord
av Dina Nära och Kära

Foto till målning
Foto till målning
Foto till målning
Foto till målning

Nöjdhetsgaranti

Vi garanterar din tillfredsställelse med löftet om att få tillbaka större delen av dina pengar om du inte är helt nöjd inom 60 dagar efter att du har fått din målning.

Läs mer

Målad med uppmärksamhet på varje detalj

Att måla ett fantastiskt konstverk är en komplicerad process som innefattar flera steg, och det tar flera år av utbildning för en konstnär att utveckla de nödvändiga färdigheterna

Originalbild

Anpassad hundmålning Steg 1

Skiss & kontur

Anpassad hundmålning Steg 2

Grundfärger

Anpassad hundmålning Steg 3

Detaljering

Anpassad hundmålning steg 4

Höjdpunkter & Slutresultat

Anpassad hundmålning steg 5

Handmålade Tavlor Från Dina Foton

Alla våra tavlor är målade utifrån dina egna fotografier, personliga och mycket skräddarsydda. Vi kan måla nästan vad som helst – kontakta oss idag så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig.

Varje målning är målad med hög kvalitet, med betoning på detaljer. Vi målar med högkvalitativa oljefärger på duk, samtidigt som vi strävar efter att göra varje tavla till ett bestående minne som kan lämnas i arv till nästkommande generationer.

Beräkna pris
Konstnären som arbetar i sin verkstad

En vacker tavla av min pappa

Bjørn Art hjälpte mig att måla en vacker tavla av min pappa, baserat på det sista fotografiet jag lyckades ta av honom. Servicen jag fick var fantastisk och han var mycket hjälpsam med alla frågor jag hade då.

Drömmer du också om en personlig målning?

Få dina fotografier målade av en professionell konstnär, med hög detaljnivå och betoning på kvalitet. Alla våra oljemålningar är målade på duk med högkvalitativa oljefärger som garanterat kommer att hålla i generationer.

Kvalitet tar tid

Att måla utifrån fotografier med hög detaljgrad och kvalitet tar tid. Hela processen från första kontakt till leverans tar vanligtvis upp till 3 veckor. Tiden för att bli färdig beror också på målningen – större och mer komplexa målningar tar naturligtvis längre tid att måla.

Information

 • Leveransen är gratis
 • Produktions- och leveranstiden är upp till 4 veckor
 • Målningarna är äkta och målade för hand
 • Vi målar utifrån dina bilder
 • Bilder laddas upp i kontaktformuläret
 • Alla målningar är gjorda med oljefärg på duk
 • Storlekar från 20x30cm och uppåt
 • För att bekräfta beställningen måste en deposition på 30% betalas
 • Resterande 70% betalas när målningen är klar, före leverans
 • Alla målningar är signerade av konstnären
 • Tavlan skickas i en tub, direkt hem till dig
 • Vi erbjuder inte någon form av inramningstjänster
Online Granskning
Målad för hand
Fri frakt
Från dina foton

Låt Dina Minnen Vara För Evigt Med En Målning

Kvalitet tar tid, och det gäller särskilt för målningar. Processen börjar med en dialog för att identifiera dina behov och önskemål, innan vi ger dig ett erbjudande. Därefter, när en deposition på 30% har betalats, påbörjas målningsprocessen, vilket vanligtvis tar omkring en vecka.

När målningen har blivit godkänd, ska de resterande 70% betalas. Tavlan skickas sedan efter att betalningen har bekräftats.

Den totala tiden för hela processen, från början till slut, tar vanligtvis mellan 3 och 4 veckor.

Beräkna pris
Four paintings

Se vad din personliga tavla kostar med vår priskalkylator

Vibeke & Hennes Häst Charlie

För en kund som vi hjälpte för ett tag sedan, hon ville ha en målning av sin dotter som kramar en häst. Själva bilden var ganska bra, med en fantastisk komposition och levande färger. Målningen blev exceptionellt bra och kunden var mer än nöjd.

Det här är ett bra exempel på hur ett fantastiskt foto kan återskapas till en vacker målning. Det är därför vi ofta ber kunden om flera bilder, så att vi kan hjälpa till att avgöra vilken som passar bäst för en målning. Vi kommer helt enkelt inte att göra någon målning baserat på fotot som en kund har presenterat för oss, om vi inte tror att resultatet kommer att bli bra. Detta är en dialog vi kommer att ha med varje enskild kund innan vi fortsätter.

Beräkna pris
porträtt barn

Få en Tavla Gjord
av Dina Nära och Kära

Eftersom porträtt är den mest populära typen av målning har vi mycket erfarenhet av att göra dem. Du kan vara säker på att vi anstränger oss kraftigt för att måla ett porträtt som inte bara uppfyller dina förväntningar, utan även överträffar dem.

Målning av en flicka i klänning
Porträttmålning av en hund
Målning av ett par
Porträttmålning av en man

Hur fungerar det?

Skicka foto

Du får ett personligt erbjudande inom 24 timmar som du fritt kan acceptera eller neka.

Deposition & Målning

Målningen påbörjas efter att en deposition på 30% har betalats och tar vanligtvis cirka 3 veckor att slutföra.

Acceptera & Leverans

Målningen skickas efter att den har godkänt och resterande 70% har betalats.

Vi är inte blyga för särskilda önskemål

Vi kan måla nästan vad som helst – det är helt upp till dig, så länge du har fotografierna. De mest populära alternativen är husdjur, porträtt, bröllop och barn.

Även om vi kan måla nästan vad som helst, ger vi dig våra bästa rekommendationer baserat på de fotografier du presenterar för oss. Och tänk på att fotografierna bör vara i något av en hög upplösning, detta för att vi ska kunna fånga detaljerna på bästa möjliga sätt.

Beräkna pris
Bild på olika målningar

Vi målar de sötaste husdjuren

Vi är inte rädda för att måla de sötaste husdjuren och våra kunder älskar resultaten. Det vanligaste är hundar, men vi gör alla sorters djur. Om du har ett foto på ditt husdjur så gör vi en vacker målning av det.

Målning av en hund
Målning av en hund
Målning av en kvinna och hund
Porträtt av en katt

Vanliga frågor


När får jag min målning?

Eftersom tavlorna är målade helt för hand tar det några veckor att måla dem. Utöver detta tar leveransen ett tag. Sammantaget bör du räkna med allt från 2 till 4 veckor för leveranstid.


Hur är målningen målad?

Konstnären börjar alltid med att rita konturerna med en penna. Detta kommer att bli grunden för målningen. När konstnären är nöjd med kontureringen börjar han själva målningen.

Konstnären börjar vanligtvis med att måla bakgrunden, innan han sedan fortsätter med kroppen, och till sist - ansiktet. Ansiktet är den del av målningen som tar längst tid att måla eftersom vi vill garantera en hög kvalitet och en igenkännbar person.

Målningarna är målade med oljemålning på duk, vanligtvis i färger. Detta är såklart om vi inte kommer överens om något annat – det är inte ovanligt att vi får förfrågningar om till exempel svartvita målningar.


Vem är det som målar målningen?

Vi använder olika artister runt om i världen, alla med sina egna färdigheter och fördelar. Vi använder bara konstnärer som vi känner oss bekväma med och som kan leverera en högkvalitativ målning i tid. Konstnärerna kommer att signera varje målning med hans eller hennes initialer.


Kan jag få målningen inramad?

Vi erbjuder inte någon form av inramningstjänster, men vi kan sätta dig i kontakt med ett galleri som vi vanligtvis rekommenderar till våra kunder.


Vad kostar en målning?

Priset för en målning beror på två primära faktorer: detaljer och storlek. Ju större tavlan är, desto längre tid tar det för en konstnär att måla den, vilket även påverkar priset. Detsamma gäller för detaljer. Ta ett exempel på en tavla i storleken 30x40 cm. Vårt ordinarie pris (från och med maj 2022) är 1.880,00 kr, vilket inkluderar två personer. Om vi ​​skulle vara tvungna att måla fyra personer istället för två ,skulle priset öka. Detta eftersom det skulle ta konstnären nästan dubbelt så lång tid att måla tavlan.


Varför måste jag betala en deposition?

En deposition på 30% måste betalas för att täcka de primära kostnaderna för målningen, såsom färgen och duken.


Kan ni kombinera två eller flera foton till en enda målning?

Ja, vi kan hjälpa dig med det – det är ganska vanligt att våra kunder att skicka flera olika fotografier. Dessa kombinerar vi sedan till en enda målning. Kontakta oss idag, så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig med ett sådant arbete.


Kan du måla i svartvitt?

Ja, vi målar svartvitt, men även i färger. Kontakta oss för att höra mer.


Om du vill förvandla ett foto till en målning har du kommit rätt. Vi har års erfarenhet och en meritlista med nöjda kunder. Vi är säkra på att vi kan skapa en vacker målning från ditt foto.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-post

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.se 2024. Alla rättigheter förbehållna.

Byt språk